01/10-2016: Alt for længe siden…

… at der er skrevet på siden. Så nu er det tid at tage revance!
Meget er sket over sommeren på hundefronten. Vores egne hunde har været på prøver og flere afkom efter Congo har været afsted.

Sai-Gha´s Tess (Saiga/Congo-2015), som er ejet af Thomas, har bestået 400 m/3 t schweiss med en 1. pr. og bestået DJU apporteringsprøven med 29 point. Tillykke til jer med de fine resultater:-).

Sai-Gha´s Ziga (Saiga/Congo-2015) har været på schweissprøver og har bestået 400 m/20 t og 1000 m/20 t med 1. pr.! Det er SÅ flot Jens og Ziga – stort tillykke herfra!

Vores egen Sai-Gha´s Epzon (Saiga/Congo-2015) har været til Vand&Slæb-prøven to gange. Første gang fik han 10 på slæb men dumpede desværre på dueapporteringen. Anden gang Jens var afsted gik alt som det skulle og de bestod prøven:-). Vand&Slæb giver bl.a. adgang til deltagelse i Brugsklasse på marken, og Epzon havde sin debut i denne klasse d. 23/9, men missede desværre chance til fugl. Øv, for han gik godt på marken – men uden fugl, ingen præmiering.
Jens og Epzon havde ellers “varmet op” ved at deltage på Nord-Øst Fyns lokale markprøve, hvor Epzon som eneste hund på dagen opnåede en præmiering – og endda en 1. pr.!

Jeg har selv været afsted med Jaedicke´s Kudu flere gange på såvel apporteringsprøver som udstilling. Det er gået rigtig godt med to gange bestået DJU apporteringsprøve, bestået Udv. apporteringsprøve med 186 point samt Vand&Slæb bestået med 29 point. Deltagelse på Bredstenudstillingen i august gav et Very Good. Jeg er meget tilfreds med min Kudu :-), og nu er vi gået i skarp træning til markprøverne, hvor vi deltager på nogle åben klasse-prøver i løbet af efteråret. Det bliver spændende at se om hun kan lade harerne være og håndtere fugle med tilfredsstillende resultat..?!

For en uge siden var vi så heldige at blive inviteret til Sverige af Per-Åke Hellström. Vi var afsted i tre dage og havde alle hunde med. En super hyggelig weekend sammen med John Vinsbøl og Per-Åke. Hundesnak, marktræning, agerhønsejagt på Øland, hygge, etc.. Vejret var med os – det var 20-25 grader og sol fra en skyfri himmel, så alt klappede. Øland var en stor oplevelse. Flotte terræner, fin jagtdag og for det meste godt hundearbejde.. :-).
TAK Per-Åke, for at vi måtte komme – det var en fornøjelse!

Per-Åke ejer Klosterskoven´s E. Exxon (Athene/Congo-2014) og de to har også klaret 2016 rigtig godt. Exxon er blevet Svensk Vildtsporchampion, har bestået Slæb og Vand to gange og har tillige i DK opnået 1. pr. på hhv. 400 m/20 t og 1000 m/20 t. Vi er spændt på at følge jeres videre færd – Grattis med det opnåede:-).

  Øland 2016  Øland, september 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *