10/11-2016: markprøvesæsonen er overstået – og Congo er blevet far :-)

Tre gange har Kudu og jeg været på markprøve i åben klasse dette efterår. Desværre har det ikke resulteret i nogen præmieringer, MEN… Kudu har gjort det fantastisk godt og har fået fin kritik på alle prøverne. Det er meget værd for mig – Kudu har forstået marksøget med godt søgsoplæg, god brug af terræn og vindforhold og først og fremmest har hun holdt kontakt og været lydig – næsten hele tiden :-). Desværre har hun ikke udnyttet de fugle, der har været mulighed for på de enkelte prøver, men jeg er sikker på at den sag bringes i orden i løbet af næste forårs afprøvninger!

Epzon og Jens havde på årets sidste prøve d. 6/11 en rigtig fin dag. Det lykkedes for Epzon at få stand for fasan i sidste slip og alt var i orden. Det resulterede i en 1. præmie i åben klasse – stort Tillykke Epzon og Jens :-).

Ellers er jagtsæsonen for alvor gået i gang med dage med opsamlinger, som hundene sætter stor pris på, og “rigtige” jagtdage, hvor geværet medbringes. Hér får de gamle hunde lov at slå deres folder med såvel at drive som stå for.

Og en lille nyhed fra hvalpefronten!!! 

Sai-Gha´s Congo er d. 28/10-2016 blevet far til to tæver og fire hanner i Sønderjylland. Tæven er Bella, som er efter Frøjkbæk´s Zippo. Hun ejes af Henning Michelsen, Sønderborg, og der er i skrivende stund én hanhvalp tilbage. Så står du og mangler en kommende jagtkammerat, så er muligheden tilstede nu. Såvel Congo som Bella er gode jagthunde med godt sind og eksteriørmæssigt og sundhedsmæssigt er de begge i top. Der er brune og brunskimlede hvalpe i kuldet.
Henning kan kontaktes på tlf.nr. 20 45 06 83.

CongoBella

Bella´s hvalpe, nov. 2016

Comments are closed.