20/6-2016: Fødselsdag og diverse opdateringer!

Tænk en gang at det allerede er ét år siden, at Ziga, Tess, Zita, Esso, Mester, Sako, Epzon, Saigon og Viski blev født :-). Stort tillykke til alle “mine” hvalpe – og tak til jer alle for sms´er, mails, opringninger og flere besøg gennem de sidste ti måneder. Det er en fornøjelse at følge med på sidelinjen!

 

Opdateringerne på hjemmesiden har ikke just stået i kø den sidste måneds tid. Det er på tide at rette op på!!

I Sverige har afkom efter Congo og Vijaga Kamé gjort det virkelig fremragende på schweiss. Tre Vijaga-hunde (Poker, Prima og Pondus) har erhvervet titlen Vildtspor-champion. SÅ flot og kæmpestort tillykke med det :-).
Ligeledes i Sverige er Klosterskovens Exxon med ejer Per-Åke Hellström blevet Vildtspor-champion. Super flot, Per-Åke – tillykke herfra!
                                                
Sai-Gha´s Bobo har været på 20 timer/400 meter schweissprøve i Ansager. Det blev til en flot 1. pr. og andenbedste ruhår på prøven. I overlegen stil og med rene 5-taller på bedømmelsesskemaet :-). Stort tillykke til Bobo og Kim…

Jeg har stillet Jaedickes Kudu til to dressurafslutninger – i hhv. ruhårklubben Område Fyn og Stenstrup jagtforening. Det blev en 1. vinder og en 2. vinder til min dejlige Kudu i Åben klasse – hun er virkelig kommet efter det og udviser en god ro i disse situationer med ventetid og mange hunde.
Jens og Epzon blev 3. vinder i jagtforeningen på hvalpe/unghundeholdet. Tillykke !!

Comments are closed.