5/4-2016: Sai-Gha´s Bobo er vinderklasseplaceret :-)

Bobo er på ruhårklubbens hovedprøve blevet vinderklasseplaceret! 4. vinder med HP blev det til efter et flot stykke arbejde både formiddag og eftermiddag. Stærkt gået i et felt af dygtige ruhår. Kæmpe stort tillykke til Kim og Bobo. Endnu et skridt på vejen til et jagtchampionat 🙂

Bobo på vinderklasse

 

Jens deltog med Saiga om lørdagen. Det var ikke den store succes, da Saiga savnede sin “mor” og derfor ikke lige var tunet ind på Jens´s kommandoer!
Søndag var det Congos tur, men han magtede desværre ikke fuglene denne dag, så det blev til tre slip men uden chance for at komme med over middag i matchningen.

Jagtmessen “Jagt&Outdoor 2016” var desværre placeret i samme weekend som hovedprøven – derfor var Saiga lånt ud! Men heldigvis havde mange mennesker fundet vej til Odense og dermed også ruhårklubbens stand, hvor vi var en del folk til at bemande standen fra fredag til søndag. Jeg havde Epzon og Kudu med alle dage. De gjorde det godt og fik mange nye indtryk og oplevelser. Det er sundt for de unge hunde – og de er stadig trætte hér to dage efter…!

Kudu på messe

“Var det noget med en brochure for den ruhårede hønsehund?”

Comments are closed.