Opdatering – januar 2019

Endelig tid til lidt opdatering! Jagtsæsonen er ved at gå på hæld og så skal træningen af især Kenya til at begynde for alvor. Hun er nu knap 8 måneder og har naturligvis deltaget på hvalpemotivation og skal snart påbegynde unghundekursus. Hun virker til at være lærenem og har den “Tænd/Sluk”-funktion, som jeg sætter stor pris på. Hvis hunden ikke har ro og fokus på opgaverne, så er videre træning svær!

Kenya er efter Jaedicke´s Kudu og faderen til kuldet er Elkru, som ejes af Lars Mikaelsen, Kennel Hulens. Elkru har ikke været brugt i avlen tidligere, så det var derfor rigtig spændende at vores kuld var det første. Alle syv hvalpe har godt eksteriør og virker lærenemme. Det skal blive spændende at følge hele flokken.

Kudu fik i efteråret sin sidste 1. pr. i åben klasse og kan derfor til foråret stilles i vinderklasse. Marktræningen skal snart begynde – hvis vejret tillader det…

Sai-Gha´s Congo er snart 9 år, men er still going strong såvel på jagt som på eftersøgninger. Han har haft mange jagt- og trafikeftersøgninger det forløbne år og han er efterhånden en erfaren herre!

Comments are closed.