Seneste nyt 1/11-2015.

Endnu en gang har Sai-Gha´s Zeus (Saiga/Congo-kuldet 2013) været på spil i hhv. brugsklasse og åben klasse. Det er blevet til en 2. pr. i brugsklasse og en 1. pr. i åben klasse. Godt gået af jer to – tillykke til Zeus og Knud!

Congo og Jens var udtaget til FUME (Fuldbrugsprøvemesterskabet), men desværre magtede Congo ikke fuglene på førstedagen, så derfor kunne de ikke præmieres. På nær lidt pointtab på vandarbejdet fik Congo stort set fuldt hus resten af prøven. De endte med i alt 180 point. Ja, træerne gror ikke ind i himlen – efter at have deltaget på 5 fuldbrugsprøver forud for dette FUME, alle med præmiering, lykkedes det ikke Jens og Congo denne gang. Men det er nu alligevel en ret god statistik…

Vi har passet Ceylon – nu kaldenavn Viski – i 9 dage. Det var en stor fornøjelse og gik rigtig godt med Viski og Epzon sammen. Der blevet “leget igennem”, var lidt slåskampe i det små og sovet i samme kurv! Alt i alt hygge mellem de to brødre :).

Det tikker fortsat ind med sms´er og mails om “vores” hvalpe, som blev sendt ud i verden midt i august 2015. Det er så dejligt at høre fra vores søde hvalpekøbere, og det lader til, at alle hvalpe er faldet godt til i de nye hjem. Flere er startet med sporarbejdet – incl. Jens og Epzon – og der er udprægede evner på dét punkt!! Flere af hvalpene går til hvalpemotivation og det er en god måde at blive introduceret til andre hvalpe på, træne i nye omgivelser og samtidig få idéer til træningsøvelser, mm..

Broderkærlighed!

Epzon og Viski hygger..!

Jagtsæsonen er for alvor gået i gang. Jeg har allerede været på flere jagter med hundene, hvor vi er apportører. Ghana og Saiga får lov til at arbejde på mark, i skov og i vand – og de sætter stor pris på det! Kudu er endnu for ung til at komme med på sådanne dage, hvor der kan være tale om adskillige opsamlinger pr. dag. Kudu skal introduceres ganske langsomt til jagtens glæder – på småjagter, hvor der er tid til hende, og intet andet. Der skal små successer ind på kontoen og det sker altså ikke på opsamlingsdage med rigtig mange fugle.
Jeg “gemmer” mine ferie-fridage til efteråret og har derfor mulighed for også at deltage på jagter, der ligger på hverdage. Det giver gode oplevelser med hundene og det er sjovt for mig og mine firben :).

Comments are closed.